JÄSENKIRJE 14/2019

15.12.2019 klo 17:53
Lähde mukaan yhdistyksen Tango-reissulle Uumajaan 25.-26.1.2020!

Seinäjoen seudun Pohjola-Norden ry                                    JÄSENKIRJE 14/2019

 

 

Tammikuussa tangoilemaan Uumajaan 25.1.2020

 

Yhdistyksemme teki syyskuussa matkan Uumajaan. Siellä ”Föreningen Norden i Umeå”n puheenjohtaja Bengt Lidström kutsui yhdistystämme Tango-yhteistyöhön Uumajan ja Seinäjoen kesken. Heti vuoden alussa 25.1.2020 Uumajassa järjestetään ”TANGO skapar möten över gränser”-tapahtuma. Uumajalaiset ovat kutsuneet meitä eteläpohjalaisia tangopäivään. Ja vastaavasti Föreningen Norden i Umeå vierailee Seinäjoella ensi kesän Tangomarkkinoilla.

 

Seinäjoelta lähteekin 25.1 Uumajan tangotapahtumaan tangofinalisti, muusikko Mika Peltoniemi  esittämään suomalaista tangoa. Mielenkiintoiseen Uumajan tangopäivään yhdistyksemme tekee yhteismatkan la-su 25.-26.1.2020. Tavoitteenamme on toteuttaa matka kätevästi bussilla Seinäjoelta lähtien.

 

Lähetämme lähiaikoina uutta jäsenpostia, jossa tarkempaa tietoa Tangomatkan ohjelmasta ja matkajärjestelyistä.  Kuten syksyn matkallamme, niin myös nyt voi ottaa matkaseuraksi yhtä lailla henkilöitä, jotka eivät ole jäseniämme. Voihan tämän antaa vaikkapa joululahjaksi !

 

Onnistunut syyskokous Altialla – Pertti Kinnunen puheenjohtajaksi 2020

 

Yhdistyksemme vieraili lokakuun lopussa Altian Koskenkorvan tehtailla. Ennen syyskokousta saimme kuulla materiaalipäällikkö Marjo Marttilan mielenkiintoisen esityksen tehtaan toiminnasta ja teimme mieliinpainuvan tehdaskierroksen isoon, pitkälti automatisoituun, todellista kierrätystaloutta edustavaan tehtaaseen.

Syyskokouksessa uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Pertti Kinnunen, jolla on puheenjohtajan tehtävään erinomaiset edellytykset: sujuva, monta kieltä käsittävä kielitaito ja työ Etelä-Pohjanmaan Kauppakamarin toimitusjohtajana. Hallituksen muut jäsenet jatkavat myös ensi vuonna: Heikki Heiskanen, Jorma Hyytiä, Antti Lammi, Marita Nyrhinen, Margareta Savola, Päivi Seppälä ja Antti Siljamäki

 

 

Hallituksen puolesta kiitoksia kuluneesta vuodesta ja omasta puolestani myös kiitokset kolmevuotisesta kaudesta puheenjohtajana. Nyt kapula vaihtuu Pertille.

 

Hyvää joulua ja onnea tulevaan vuoteen !